Minggu, 09 November 2014

Як зрабіць марозіва

Як зрабіць марозіва
У наступны раз вам трэба марожанага выправіць, зрабіць гэта самастойна Замест таго каб купляць яго! Стварэнне марозіва лёгка, і гэта вялікі праект, каб паспрабаваць з дзецьмі. Глядзець Крок 1 і за яе межамі, каб даведацца, як стварыць базавую просты крэм або крэм і дадаць заправу і змяшаць модулі, каб зрабіць гэта самастойна. У гэтым артыкуле ўтрымліваюцца інструкцыі аб тым, як зрабіць марозіва без марожанага, таксама!

1. Змяшайце вашу базу. Гэта лёгка зрабіць самыя разнастайныя марожанага густаў, пачынаючы з добрым ванільным марозівам базы. Крэм на аснове марожанага трохі icier і лягчэй, чым заварным аснове марожанага. Гэты рэцэпт будзе зрабіць адзін http://bukuinduk.com літр марожанага, так падвоіць яго, калі вы хочаце больш. Змяшайце наступныя інгрэдыенты ў рондалі: [1]

     2 шклянкі тоўстых слівак
     1 кубак натуральнага малака
     2/3 шклянкі цукру
     Ванільнага экстракта 1 гарбатная лыжка
     Дадаткова: Дадаць 1/2 шклянкі какава-парашка для шакаладнага марожанага [2]
2. Нагрэць цукар не растворыцца До. Пастаўце рондаль на сярэднім агні і нагрэць сумесь, увесь час памешваючы, да тых часоў,, цалкам не раствараецца цукар.
3. Холад ў халадзільніку сумесь. Выліце крэм у HTTP базы дадзеных: //jualrpp.corg місцы, накрыйце яго, і змясціць яго ў халадзільнік, каб астудзіць на працягу гадзіны або двух.
4. Замарозіць марозіва ў мороженице. Наліце ў астуджаны базы ваш вытворца марожанага і замарозіць Segun інструкцыямі вытворцы. У залежнасці ад таго, які марожанага ў вас ёсць, працэс замарожвання Можа заняць адзін ці некалькі гадзін.
Спосаб 2 з 5: Стварэнне Ice Cream Custard аснове

     1
     Змяшайце вашу базу. Асноўны заварной крэм зроблены з яечнымі жаўткамі. Гэта сметанковы і багацей на смак, чым крэмавай аснове (таксама, хоць і выкарыстоўваюць сліўкі). Стварае заварным крэмам на аснове марожанага, каб марозіва, гэта як, і гэта з'яўляецца на смак смачны http://imsepnov.blogspot.com/ З http://jualrpp.net Любы тып араматызатары або змешваць-ін. Каб зрабіць базу, біць у арыгінальных інгрэдыентаў у місцы:
         4 яечных жаўтка
         1/2 шклянкі цукру
         Дадаткова: дадаць 1/2 шклянкі какава-парашка для шакаладнага марожанага
     лютага
     Прынясіце 1 шклянку малака, каб далікатнага, кіпяць. Не дазваляйце яму закіпець - проста нагрэць яго на сярэднім агні, пакуль краю не пачнуць тапырыцца.
     тры
     Размяшайце гарачае малако ў яечную сумесь. Выкарыстоўвайце венца, каб змахнуць, як вы павольна ўліць пастаянна на http://imbogor.com малако ў яечную сумесь. Заліванне яго занадта хутка, можа прывесці да яечняй!
     красавіка
     Выліце сумесь назад у рондаль і нагрэйце яго. Размяшайце гэта на павольным агні пастаянна, пакуль сумесь не згусне і будзе пакрыць спіну лыжкі Калі вы падніміце яго з рондаля. Гэта павінна заняць 8-10 хвілін, каб згусціў acerca, і калі вы праверыць тэмпературу з дапамогай тэрмометра варта чытаць 165 і 180 паміж градусамі па Фарэнгейце. [3] Гэтая сумесь згусне заварной крэм.
         Пераканайцеся, што сумесь не кіпіць. Http://photrot.com Калі гэта зводзіцца яна згорнецца і глыба. Калі гэта адбудзецца, выліць яго ў блендере і працерці яго, пакуль ён не гладка зноў.
     пяць
     Астудзіце заварной крэм. Наліце ў міску, накрыйце яго і астудзіць яго ў халадзільніку, пакуль гэта не цалкам выдатна.
     чэрвеня
     Дадаць 1 шклянку густых вяршкоў і змяшаць модулі. Скончыць базу дадзеных, дадаючы кубак тоўстых вяршкоў і добра змешваючы. Ваша база дадзеных у цяперашні час гатовая заварной крэм для марожанага! Перад тым, як замарозіць яго, дадайце кубак або больш з наступных сумесяў модуляў:
         2 чайныя лыжкі ванільнага
         1 гарбатная лыжка міндальнага экстракта
         Экстракт мяты 1/2 чайнай лыжкі (для мятного шакаладу чып марожанага http://divapendidikan.com)
         Лустачкі трускаўкі, вішні, слівы або персікі
         Сечаныя плітка шакаладу або цукеркі
         Ірыска фішак
         Здробнены тосты какосавага
         Арахісавае масла ці міндальнае алей
         цукаты пекан
         сечаныя фісташкі
     сем
     Замарозіць марозіва ў мороженице. Выліце астуджаную сумесь у ваш марожанага і і замарозіць яго Segun інструкцыямі вытворцы.

Метад 3 з 5: Стварэнне марозіва Без Ice Cream Maker

     адзін
     Зрабіце заварной крэм асноўнага сокета з любімымі мікс-инов. Калі вы не мець мороженицы, можна замарозіць марозіва ў маразільніку. Пачынаючы з заварным крэмам на аснове марожанага дапаможа вашай марозіва замарожванне http://rppkurikulum2013.com скончыў з сметанковы, гладкай тэкстурай. Калі вы выкарыстоўваеце танальны крэм Замест гэтага, ваш марозіва, хутчэй за ўсё, прамярзаюць - гэта будзе больш ледзяным, чым сметанковы.

Замарозіць яго ў маразільнай камеры

     Зрабіць марозіва Крок 11.jpg
     адзін
     Замарозіць марозіва ў маразільніку. Проста выліце яго ў глыбокі, маразільнай бяспечны кантэйнер і паставіць у маразільную камеру. Кожныя 45 хвілін, адкрыць маразільнік і размяшайце марозіва энергічна. Гэта дапаможа ёй замерзнуць павольна і ўзяць на мяккай крэмавай тэкстурай Замест замарожвання ў цвёрдую груду лёду. Працягвайце размешваць марозіву кожныя 45 хвілін, пакуль ён не цалкам замарожаныя. Гэты метад займае 4-5 гадзін.
         Калі вам падабаецца мяккі марозіва, вы можаце з'есці марозіва, як толькі ён дасягнуў тэкстуру вам падабаецца.
         Для атрымання больш падрабязнай традыцыйным стылі марожанага, хай марозіва замарозіць на ноч пасля апошняга мяшанні. На наступны дзень, ён будзе мець любы даступны падобны на набыты ў краме марожанага тэкстуры.

Метад 4 з 5: Выкарыстоўвайце Маразільныя камеры торба http://ktsp2014.com

     Крок 1.jpg зрабіць марозіва
     адзін
     Выліце крэм у базу дадзеных кварта памеру сумкі. Пераканайцеся, што гэта надзейнае мех з добрай пячаткай.
     Крок 2.jpg зрабіць марозіва
     лютага
     Запоўніце вялікую сумку з лёдам і соллю. Вазьміце каля двух літраў лёду, задушаных, калі гэта магчыма, і змесціце яго ў галон памеру сумку з каменнай солі (таксама вядомы як буйной соллю). У ідэале, галон торба будзе прыкладна напалову поўная з ледзяной і салёнай сумесі.
     Зрабіць марозіва Крок 3.jpg
     тры
     Змесціце запячатаны кварт памеру сумку ў галон памеру сумкі. Пераканайцеся, што сумкі заставацца зачыненымі. Не дапускайце змесціва змешваць у любы час падрабязна. Калі мяшкі ня друк досыць It, друк на вяршыню абедзвюх торбах, каб яны не адчыняць Ва падтрасаючы.
         Калі вы хочаце, вы можаце выкарыстоўваць два слоікі замест двух торбах маразільніка, каб паспрабаваць гэты метад. Атрымаць розныя памеры кававых слоікаў і запоўніць меншы http://dne.co.id з базавай марожанага. Запоўніце вялікую банку са лёдам і соллю і верасні менш можа ўнутры. Пераканайцеся, што банкі маюць і абліпальныя вечкамі.
     Зрабіць марозіва Крок 4.jpg
     красавіка
     Shake It Up. Акуратна агітаваць, масаж, і паціснуць сумкі для пятнаццаці да дваццаці хвілін acerca. У гэтую колькасць часу змесціва кварт торба павінна пачаць ператварацца ў суцэльны марожанага. Важна, каб вы не змешвае змесціва ўнутранага мяшка, але вы не хочаце быць такім агрэсіўным, што вы 'ўварваліся ва ўнутраны мяшок або скараціць яго на лёд. Двойчы ў мяшкі Калі дапусціць гэтага.
         Калі вашы рукі атрымаць непрыемна халодным, выкарыстоўваць ручнік або старую футболку, каб трымаць сумкі, як вы іх масажаваць; сумкі будзе даволі холадна і слізка З можа стаць назапашаны кандэнсат.
         Разгледзіце магчымасць выкарыстання пальчаткі, масажуючы ці трымаючыся верхняй пячаткай, калі ручнік або тканіна падабаецца не даступны.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar