Minggu, 09 November 2014

Hoe om te maak roomys

Volgende keer as jy nodig het om 'n roomys te los, maak dit self plaas van om dit te koop! Maak ys is maklik, en dit is 'n groot projek te probeer om met kinders. Sien Stap 1 en verder te leer hoe om 'n basiese plain room of vla te skep en voeg aroma en meng-ins dit jou eie te maak. Hierdie artikel gee instruksies oor hoe om roomys te maak sonder 'n roomys maker, ook!

1. Meng jou basis. Dit is maklik om 'n wye verskeidenheid van roomys geure te maak deur te begin met 'n goeie vanielje roomys basis. Room-gebaseerde ys is 'n bietjie icier en ligter as vla-gebaseerde roomys. Hierdie resep maak een http://bukuinduk.com kwart van roomys, so verdubbel dit as jy meer wil weet. Meng die volgende bestanddele in 'n kastrol: [1]

     2 koppies room
     1 koppie hele melk
     2/3 koppie suiker
     1 teelepel vanielje-ekstrak
     Opsioneel: Voeg 1/2 koppie kakao poeier vir sjokolade roomys [2]
2. Verhit die suiker los Tot. Plaas die kastrol oor medium hoë hitte en verhit die mengsel, gedurig geroer totdat los heeltemal die suiker.
3. Verkoel in die yskas die mengsel. Gooi die room in 'n databasis http: //jualrpp.corg bak, bedek dit en plaas dit in die yskas vir 'n uur of twee af te koel.
4. Vries die roomys in 'n roomys maker. Gooi in die verkoelde Base jou ys maker en vries según die vervaardiger se instruksies. Afhangende van watter tipe roomys maker jy, kan die bevriesing proses een of meer ure.
Metode 2 van 5: maak van roomys vla-Based

     een
     Meng jou basis. 'N basiese vla is gemaak met eiergele. Dit is romeriger en ryker smaak as die room basis (Ook, alhoewel beide gebruik swaar room). Skep 'n vla-gebaseerde roomys gelato dit is soos, en dit smaak heerlik http://imsepnov.blogspot.com/ Met http://jualrpp.net Enige tipe aroma of meng-in. Die basis te maak, klop in die oorspronklike bestanddele in 'n bak:
         4 eiergele
         1/2 koppie suiker
         Opsioneel: voeg 1/2 koppie kakao poeier vir sjokolade roomys
     Februarie
     Bring 1 koppie melk tot 'n sagte prut. Laat dit nie kook nie - net verhit dit oor medium hitte totdat die kante begin borrel.
     drie
     Roer die warm melk by die eiermengsel. Gebruik 'n draadklitser te klits as jy stadig gooi voortdurend die http://imbogor.com melk in die eier mengsel. Giet dit te vinnig kan lei tot roereiers!
     April
     Gooi die mengsel terug in die kastrol en verhit dit. Roer dit oor lae hitte voortdurend totdat die mengsel dik en wil lagie op die agterkant van 'n lepel Wanneer jy dit ophef uit die kastrol. Dit behoort 8-10 minute acerca te verdik, en as jy kyk na die temperatuur met 'n termometer dit moet lees 165 en 180 Tussen grade Celsius. [3] Hierdie mengsel verdik vla.
         Maak seker dat die mengsel nie kook nie. Http://photrot.com As dit kook dit sal skif en bos. As dit gebeur, gooi dit in 'n blender en puree dit totdat dit glad weer.
     Vyf
     Chill die vla. Gooi dit in 'n bak, bedek dit en verkoel dit in die yskas totdat dit heeltemal afkoel.
     Junie
     Voeg 1 koppie swaar room en meng-ins. Klaar is met die databasis deur die toevoeging van 'n koppie swaar room en roer goed. Jou databasis is nou gereed vla vir die roomys maker! Voordat jy dit vries, voeg 'n koppie of meer van enigeen van die volgende mengsel-ins:
         2 teelepels vanielje
         1 teelepel amandel uittreksel
         1/2 teelepel peppermint uittreksel (vir mint sjokolade chip roomys http://divapendidikan.com)
         Gesny aarbeie, kersies, pruime of perskes
         Gekapte sjokolade of lekkergoed bar
         botterkaramel skyfies
         Gekerfde geroosterde klapper
         Grondboontjiebotter of amandel botter
         versuikerde pekanneute
         gekapte pistache
     sewe
     Vries die roomys in 'n roomys maker. Giet die verkoelde mengsel in jou ys maker en vries dit según die vervaardiger se instruksies.

Metode 3 van 5: maak van roomys Sonder 'n roomys Maker

     een
     Maak 'n vla basis Socket met jou gunsteling mengsel-ins. As jy nie 't het 'n roomys maker, kan jy vries jou roomys in jou vrieskas. Begin met 'n vla-gebaseerde ys sal help om jou roomys vries http://rppkurikulum2013.com klaar met 'n romerige, gladde tekstuur. As jy 'n room fondament plaas, jou ys is meer geneig om te vries soliede - dit sal meer ysige as romerige wees.

Vries dit in die vrieskas

     Maak roomys Stap 11.jpg
     een
     Vries die roomys in die vrieskas. Net gooi dit in 'n diep, vrieskas-veilige houer en sit dit in die vrieskas. Elke 45 minute, maak die vrieskas en roer die roomys kragtig. Dit sal help om dit stadig te vries en neem op 'n sagte, romerige tekstuur plaas van vries in 'n soliede blok ys. Roer die roomys elke 45 minute totdat dit heeltemal gevries. Hierdie metode neem 4-5 ure.
         As jy wil sagter ys, kan jy die ys so gou as wat dit die tekstuur wat jy wil bereik eet.
         Vir meer tradisionele styl roomys, laat die ys vries oornag na jou laaste roer. Die volgende dag, sal dit enige beskikbare soortgelyk aan dié van die winkel koop roomys tekstuur.

Metode 4 van 5: Gebruik 'n vrieskas sak http://ktsp2014.com

     Stap 1.jpg maak roomys
     een
     Gooi die vla in 'n databasis kwart-grootte sak. Maak seker dit is 'n stewige sak met 'n goeie seël.
     Stap 2.jpg maak roomys
     Februarie
     Vul 'n groter sak met ys en sout. Neem ongeveer twee liter ys, gekneus indien moontlik, en plaas dit in 'n liter-grootte sak met sout (ook bekend as growwe sout). Ideaal gesproke sal die liter sak rofweg halfvol met die ys en sout mengsel.
     Maak roomys Stap 3.jpg
     drie
     Plaas die verseëlde kwart-grootte sak in die liter-grootte sak. Maak seker dat die sakke bly verseël. Moenie toelaat dat die inhoud te meng op enige tydstip meer. As die sakke nie voldoende verseël dit nie, verseël die top van beide sakke te verseker dat hulle nie oop Gedurende skud.
         As jy wil, kan jy twee blikkies in plaas van twee vries sakke gebruik hierdie metode om te probeer. Kry verskillende groottes koffie blikke en vul die kleiner een http://dne.co.id Met Die roomys basis. Vul die groter blikkie met ys en sout en September die kleiner kan binne. Maak seker blikkies beide styfpassende deksels.
     Maak roomys Stap 4.jpg
     April
     Skud dit op. Liggies roer, massering, en skud die sakke vir vyftien tot twintig minute acerca. In hierdie tyd van die inhoud van die kwart sak moet begin om te draai in soliede ys. Dit is belangrik dat jy 'meng die inhoud van die innerlike sak, maar jy wil nie so aggressief wees dat jy' bars die innerlike sak of sny dit op die ys. Double-uitsak behoort te verhoed dat hierdie.
         As jou hande kry ongemaklik koud, gebruik om 'n handdoek of 'n ou T-hemp die sakke te hou as jy masseer hulle; die sakke sal baie koud en glad met krag opgehoopte kondensasie word.
         Oorweeg die gebruik van handskoene terwyl massering of hou op die top seël as 'n handdoek of lap hou nie beskikbaar is nie.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar