Minggu, 09 November 2014

Ինչպես կատարել պաղպաղակ

Ինչպես կատարել պաղպաղակ
Հաջորդ անգամ, երբ դուք պետք է պաղպաղակ ամրագրել, որպեսզի ինքներդ փոխարեն գնելու it! Կատարելու պաղպաղակ շատ հեշտ է, եւ դա մեծ ծրագիր է փորձել երեխաների հետ. Տես Քայլ 1 եւ դուրս է իմանալ, թե ինչպես ստեղծել հիմնական պարզ սերուցք կամ մի տեսակ կրեմ եւ ավելացնել համային եւ խառնել-ins, որպեսզի այն ձեր սեփական. Այս հոդվածը նախատեսում է հրահանգներ, թե ինչպես անել, պաղպաղակ առանց պաղպաղակ ստեղծողի, too!

1. Խառնել ձեր բազայի. Դա հեշտ է անել լայն պաղպաղակ համային սկսելով հետ լավ վանիլային պաղպաղակ բազա. Cream վրա հիմնված պաղպաղակ մի քիչ icier եւ թեթեւ է, քան մի տեսակ կրեմ վրա հիմնված պաղպաղակ. Այս բաղադրատոմսը կլինի մեկ http://bukuinduk.com կվարտա պաղպաղակ, այնպես որ, կրկնակի, եթե դուք ուզում եք ավելի. Խառնել մինչեւ հետեւյալ բաղադրիչների մի կաթսա: [1]

     2 բաժակ ծանր սերուցք
     1 բաժակ կաթ
     2/3 բաժակ շաքարավազ
     1 թեյի գդալ վանիլ քաղվածք
     Լրացուցիչ Ավելացնել 1/2 բաժակ կակաոյի փոշի շոկոլադե պաղպաղակ [2]
2. Heat շաքարի dissolves Մինչեւ: Տեղի կաթսա է միջին, բարձր ջերմության եւ տաքացնում է խառնուրդ, անընդհատ խառնելով, մինչեւ, ամբողջությամբ dissolves շաքարը.
3. Հանգստացեք է սառնարան խառնուրդի. Pour է սերուցք մեջ տվյալների բազայի http: //jualrpp.corg գունդ, ծածկել այն, եւ տեղադրել այն սառնարան Հերիք մեկ ժամ կամ երկու.
4. Սառեցնել պաղպաղակ պաղպաղակ ստեղծողի. Թափել մեջ սառեցված Base Ձեր պաղպաղակ ստեղծողի եւ սառեցնել, ըստ արտադրողի հանձնարարությամբ. Կախված, թե ինչ տեսակի պաղպաղակ ստեղծողի ունես, որ սառեցման գործընթացը կարող է տեւել մեկ կամ ավելի ժամ:
Մեթոդ 2 5 կատարելու Ice Cream մի տեսակ կրեմ հիմքով

     մեկ
     Խառնել ձեր բազայի. Հիմնական մի տեսակ կրեմ է ձվի yolks. Դա սերուցքային եւ հարուստ համտեսում, քան սերուցքով բազայի (Բացի այդ, թեեւ երկուսն էլ օգտագործել ծանր սերուցք). Ստեղծում է մի տեսակ կրեմ վրա հիմնված պաղպաղակ gelato դա նման է, եւ այն նախասիրություններում արտացոլված համեղ http://imsepnov.blogspot.com/ With http://jualrpp.net Ցանկացած տեսակի համային կամ խառնել, մեջ. Որպեսզի բազան, ծեծել է, բնօրինակը բաղադրիչների մի ամանի մեջ:
         4 ձվի yolks
         1/2 բաժակ շաքարավազ
         Լրացուցիչ ավելացնել 1/2 բաժակ կակաոյի փոշի շոկոլադի պաղպաղակ
     փետրվար
     Բերել 1 բաժակ կաթ մի նուրբ եփ գալ. Թույլ մի տվեք, որ բարկանալ, պարզապես տաքացնում է այն ավելի միջին ջերմության մինչեւ ծայրերը սկսում են պղպջակների.
     երեք
     Իրարանցում տաք կաթ մեջ ձվի խառնուրդի. Օգտագործեք հեռագիր թափահարում հարել, ինչպես Դուք եք դանդաղ լցնել մշտապես http://imbogor.com կաթը մեջ ձվի խառնուրդի. Հորդառատ այն շատ արագ կարող է հանգեցնել կաթնաձվածեղ.
     ապրիլ
     Pour խառնուրդ մեջ կաթսա, եւ տաքացնում է. Իրարանցում այն ավելի ցածր ջերմության Անընդհատ մինչեւ խառնուրդի thickens եւ վերարկու հետեւի մի գդալ Երբ դուք բարձրացնում այն կաթսա. Այն պետք է 8-10 րոպե պղտորվել acerca, եւ եթե դուք ստուգեք ջերմաստիճանը մի ջերմաչափ, այն պետք է կարդալ 165 եւ 180 միջեւ աստիճան Fahrenheit. [3] Այս խառնուրդ է thickened մի տեսակ կրեմ:
         Համոզվեք, որ խառնուրդ չի բարկանալ. Http://photrot.com Եթե այն եռում է, որ մակարդվել եւ կոճղ. Եթե դա տեղի ունենա, լցնել այն մի blender եւ խյուս մինչեւ այն հարթ է.
     հինգ
     Հանգստացեք մի տեսակ կրեմ: Լցնել այն ամանի մեջ, ծածկել այն, եւ Հանգստացեք այն սառնարանում, մինչեւ այն ամբողջությամբ թույն.
     հունիս
     Ավելացնել 1 բաժակ ծանր սերուցք եւ խառնել-ins. Ավարտել բազայի ավելացնելով մի բաժակ ծանր սերուցք եւ գործունյա է. Ձեր բազան այժմ պատրաստ մի տեսակ կրեմ է պաղպաղակ ստեղծողի. Նախքան սառեցնել այն, ավելացնել մի բաժակ կամ ավելի ցանկացած է հետեւյալ խառնուրդ ins:
         2 teaspoons վանիլին
         1 թեյի գդալ նուշ հյութ
         1/2 թեյի գդալ անանուխ հյութ (համար Անանուխի շոկոլադի չիպային պաղպաղակ http://divapendidikan.com)
         Կտրտած ելակ, բալ, սալոր կամ դեղձ
         Թակած շոկոլադ բար կամ կոնֆետ բար
         Butterscotch չիպսեր
         Shredded toasted կոկոսի
         Գետնանուշ կարագ կամ նուշ կարագ
         շողոքորթ պեկան ընկույզներ
         թակած պիստակներ
     յոթ
     Սառեցնել պաղպաղակ պաղպաղակ ստեղծողի. Լցնել սառեցված խառնուրդ ձեր պաղպաղակ ստեղծողի եւ սառեցնել այն, ըստ արտադրողի հանձնարարությամբ.

Մեթոդ 3 5 կատարելու պաղպաղակ Առանց Ice Cream Maker

     մեկ
     Կատարել մի տեսակ կրեմ բազային Վարդակ ձեր սիրած mix-ins. Եթե դուք Don 't պետք է պաղպաղակ ստեղծողի, դուք կարող եք սառեցնել ձեր պաղպաղակ է ձեր սառնարան. Սկսած մի տեսակ կրեմ վրա հիմնված պաղպաղակ կօգնի Ձեր պաղպաղակ սառեցնել http://rppkurikulum2013.com ավարտել է յուղալի, հարթ հյուսվածք. Եթե դուք օգտագործում եք սերուցք հիմք: Փոխարենը, Ձեր պաղպաղակ ավելի հավանական է սառեցնել կուռ, այն պետք է ավելի շատ սառը, քան յուղալի.

Սառեցնել այն սառնարան

     Կատարել Ice Cream քայլ 11.jpg
     մեկ
     Սառեցնել պաղպաղակ է սառնարան. Just լցնել այն խորը, սառնարան, անվտանգ կոնտեյներով եւ դրեց այն սառնարան. Ամեն 45 րոպե, բացել սառնարան եւ ակտիվանալ պաղպաղակ ակտիվորեն. Սա կօգնի, որ սառեցնել դանդաղ եւ փափուկ, յուղալի հյուսվածք փոխարեն սառեցման մեջ ամուր բլոկի սառույցի. Պահպանեք աշխուժացում Պաղպաղակ յուրաքանչյուր 45 րոպե, մինչեւ որ սառեցվել ամբողջությամբ. Այս մեթոդը առնում 4-5 ժամ.
         Եթե ցանկանում եք ավելի մեղմ պաղպաղակ, դուք կարող եք ուտել պաղպաղակ շուտ, քանի որ այն հասել է հյուսվածք Ձեզ դուր եկավ.
         Ավելի ավանդական ոճի պաղպաղակ, թող պաղպաղակ սառեցնել գիշերում հետո ձեր վերջին ակտիվացմանը. Հաջորդ օրը, որ որեւէ մատչելի նման է, որ շտեմարանն գնել պաղպաղակ հյուսվածք.

Մեթոդ 4 5: Օգտագործեք սառնարան որոնվածը http://ktsp2014.com

     Քայլ 1.jpg դարձնել պաղպաղակ
     մեկ
     Լցնել մի տեսակ կրեմ մեջ տվյալների բազայի կվարտա չափ տոպրակի մեջ. Համոզվեք, որ դա առողջ պայուսակ լավ կնիքով:
     Քայլ 2.jpg դարձնել պաղպաղակ
     փետրվար
     Լրացրեք մի մեծ տոպրակ սառույցի եւ աղ. Վերցրեք մոտավորապես երկու quarts սառույցի, մանրացված, եթե հնարավոր է, եւ տեղադրել այն գալոն չափի պայուսակ ռոք աղ (նաեւ հայտնի է որպես կոպիտ աղ). Իդեալում, որ գալոն տոպրակ կլինի մոտավորապես կեսը լի է սառույցի եւ աղի խառնուրդ.
     Կատարել Ice Cream քայլ 3.jpg
     երեք
     Տեղի կնքված կվարտա չափի պայուսակ է գալոն չափի տոպրակի մեջ. Համոզվեք, որ պայուսակներ մնալ կնքված. Թույլ չեն տալիս, որ բովանդակությունը խառնել ցանկացած ժամանակ ավելի. Եթե պայուսակներ չեն կնքում բավարար այն, կնքում վերին երկու պայուսակներով, որպեսզի նրանք չեն բացել ընթացքում թափահարում.
         Եթե դուք ցանկանում եք, կարող եք օգտագործել երկու բանկա փոխարեն երկու սառնարան պայուսակներ փորձեք այս մեթոդը. Ստացեք տարբեր չափերի սուրճի բանկա եւ լցնել փոքր մեկը http://dne.co.id հետ պաղպաղակ բազա. Լրացրեք մեծ կարող է սառույցով եւ աղ, եւ սեպտեմբերին փոքր կարող է ներսում. Համոզվեք, որ բանկա ունեն ամուր, էլեկտրամոնտաժային lids.
     Կատարել Ice Cream քայլ 4.jpg
     ապրիլ
     Shake it up. Մեղմորեն հուզել, մերսում, եւ թափահարում պայուսակներ տասնհինգ քսան րոպե acerca. Սույն չափով ժամանակի բովանդակությունը կվարտա տոպրակի Պետք է սկսել իր մեջ ամուր պաղպաղակ. Կարեւոր է, որ դուք շատ mixing բովանդակությունը ներքին տոպրակի մեջ, բայց դուք չեք ուզում լինել, այնքան ագրեսիվ են, որ դուք պայթել ներքին պայուսակ կամ կտրել այն սառույցի. Double-bagging Եթե Կանխել սա.
         Եթե ձեր ձեռքերը են uncomfortably ցուրտ է, օգտագործել սրբիչ կամ հին T-shirt անցկացնելու պայուսակներ, ինչպես դուք մերսում նրանց. պայուսակներ կլինի բավականին ցուրտ ու ողորկ հետ դառնա կուտակված խտացում.
         Մտածեք, օգտագործելով ձեռնոցներ, իսկ մերսում կամ անցկացման վրա սկիզբ կնիքով, եթե սրբիչ կամ շոր եմ չէ.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar