Minggu, 09 November 2014

Nola Ice Cream

Nola Ice Cream
Next time izozkia fix bat behar duzu, beraz, eta zeure burua ordez hura erosteko! Izozkia egitea erraza da, eta proiektu handi bat haurrekin saiatu da. Ikusi 1 Step eta haratago oinarrizko krema edo errea lautada bat nola sortu eta gehitu ongailu eta nahasketa-ak Zeure egin ikasteko. Artikulu honek ematen du izozkiak egin izozki maker gabe argibideak, too!

1. Nahastu zure oinarria. Oso erraza da, izozki zapore askotariko bat egiteko bainila ona izozkia base bat hasita. Cream oinarritutako izozkia apur bat errea oinarritutako izozkia baino icier eta arinagoa da. Errezeta hau bat http://bukuinduk.com izozkia quart egingo du, beraz, bikoitza da gehiago nahi izanez gero. Nahastu honako osagai kazola batean: [1]

     2 cups heavy krema
     1 Kopako esne osoa
     2/3 Kopako azukre
     1 koilaratxo bainila ateratzeko
     Aukeran: Gehitu 1/2 Kopako kakao hautsa txokolate izozkiarekin da [2]
2. Bero azukrea arte disolbatzen. Jarri bero baino gehiago ertain kazola eta berotu nahastea, etengabe eraginez, arte Erabat azukrea disolbatu.
3. Chill hozkailuan nahastea. Pour krema database http batean: //jualrpp.corg ontzi, estaliko da, eta ipini hozkailuan hozten ordu bat edo bi.
4. izoztu izotza izozki maker bat krema. Hoztu Base Pour izozki maker eta fabrikatzailearen jarraibideak según izozteko. Zer izozkia maker mota duzu arabera, izozte-prozesuaren ordu bat edo gehiago iraun dezake.
2. metodoaren 5: Ice Cream errea Oinarritutako egitea

     One
     Nahastu zure oinarria. Oinarrizko errea A gorringoak egin. It krematsuagoa eta aberatsagoa dastaketa-krema base baino (Era berean, heavy krema Biak erabili arren). Errea oinarritutako izozkia bat sortzen gelato hori bezala, eta http://imsepnov.blogspot.com/ gozoak zapore http://jualrpp.net With aromatizanteen nahastu-eman mota edozein. Oinarria egiteko, ontzi batean osagai Original beat:
         4 arrautza gorringo
         1/2 Kopako azukre
         Aukerakoa: gehitu 1/2 Kopako kakao hautsa txokolate izozkiarekin
     otsailean
     Ekarri esne katilu 1 simmer leun bat. Ez utzi irakiten - besterik berotzeko bero ertain baino gehiago arte ertzak burbuila hasteko.
     hiru
     Arrautza nahasketa sartu esne beroa irabiatu. Erabili alanbre whisk batera irabiatu poliki-poliki bota duzu Etengabe http://imbogor.com esnea bezala arrautza nahasketa. Botatzen azkarregi Ezin arrautza nahasiak eragin!
     April
     Pour nahasketa kazola sartu eta berotu. Mugitu bero baxuko nahasketa loditu Etengabe arte eta borondate berokia baino gehiago koilara baten atzeko Noiz altxatu kazola batetik. 8-10 minutu behar izan behar acerca loditzeko, eta tenperatura egiaztatu bada termometro batekin 165 eta 180 bitarte Fahrenheit. [3] Nahasketa hau loditua errea irakurri beharko luke.
         Ziurtatu nahastea ez du irakiten. Http://photrot.com irakiten hasten bada eta mamitzeko izango da clump da. Hori gertatuz gero, bota irabiagailuan sartu eta pure leuna da berriro arte.
     Bost
     Chill errea. Pour ontzi batean, estaltzeko eta chill hozkailuan arte da Erabat cool.
     June
     Gehitu 1 Kopako heavy krema eta nahasketa-ak. Datu-basean Amaitu heavy krema kopa bat gehituz eta ondo nahastuz arabera. Zure datu-basea da gaur izozki maker prest errea! Aurretik izoztu gero, gehitu kopa edo honako mix-ak edonor gehiago:
         2 koilarakada bainila
         1 koilaratxo almendra extract
         1/2 koilaratxo peppermint extract (menda txokolate chip izozki http://divapendidikan.com)
         Xerratan marrubiak, gereziak, aranak edo mertxikak
         Txikituta chocolate bar edo gozokiak barra
         Butterscotch txip
         Birrindu koko txigortuak
         Peanut gurina edo almendra gurina
         konfitatuak pecans
         txikituta pistatxo
     Zazpi
     Izoztu izotza izozki maker bat krema. Pour hoztu nahasketa izozki maker sartu eta izoztu fabrikatzailearen jarraibideak según.

Metodo 3 of 5: Ice Cream egitea Ice Cream Maker bat gabe

     One
     Egin errea base zure gogoko mix-ak dituzten Socket bat. 'T izan izozki maker bat baduzu, zure izozkia izoztu dezakezu zure izozkailua. Errea oinarritutako izozkia hasita zure izozkiak izoztu http://rppkurikulum2013.com krematsua, ehundura leuna batekin amaitu lagunduko. Krema fundazio bat ordez erabiltzen bada, zure izozkia gehiago litekeena solidoa izozteko - krematsuak baino gehiago izoztua izango da.

Izoztu Freezer-en

     Egin Ice Cream Step 11.jpg
     One
     Izoztu izotz izozkailuan krema. Just pour, izozkailua-seguru edukiontzi sakon batean sartu eta jarri izozkailuan. 45 minutuz behin, ireki izozkailuan eta irabiatu izozkia vigorously. Hau poliki izoztu eta bat, krematsua ordez izotz bloke sendo bat sartu izozteko testura biguna hartu lagunduko. Jarrai izozkia eraginez 45 minuturo arte erabat izoztu. Metodo hau hartzea 4-5 ordu.
         Leunagoak izozkia gustuko baduzu, nahi dituzun testura lortu bezain laster izozkia jan dezakezu.
         Gehiago estilo tradizionala-izozkia, dezagun izozkia izoztu gau azken irabiatuz ondoren. Hurrengo egunean, denda-erosi izozkia testura That zure eskura dauden antzeko izango da.

Metodo 4 5: Erabili Freezer Bag a http://ktsp2014.com

     Step 1.jpg Ice Cream egiteko
     One
     Pour database quart tamainako poltsa bat sartu errea. Ziurtatu zigilu ona poltsa sendo bat da.
     Step 2.jpg Ice Cream egiteko
     otsailean
     Bete izotz eta gatz poltsa handiagoa. Hartu gutxi gorabehera bi izotz quarts, ahal izanez gero xehatu, eta kokatu gallon tamainako rock gatza (gatz lodia bezala ere ezaguna) poltsa bat sartu. Haien, gallon poltsa gutxi gorabehera erdia izotza eta gatza nahasketa beteta egongo da.
     Egin Ice Cream Step 3.jpg
     hiru
     Jarri zigilatu quart tamainako poltsa gallon tamainako poltsa. Ziurtatu poltsak lo zigilatu. Ez dute edonoiz gehiago nahastu edukiak. Poltsak ez nahikoa idatziko da bada, zigilatu Biak poltsak goiko ziurtatzeko Ez dute ireki dardarka zehar.
         Nahi izanez gero, bi latak ordez bi izozkailuan poltsak erabili ahal izango duzu metodo hau saiatzeko. Talde kafea latak tamaina ezberdinak eta bete txikiago bat http://dne.co.id izozkia Oinarria With. Izotza eta gatza eta irailaren handiagoa betetzeko txikiagoa can barruan. Ziurtatu latak Have Biak tapa estu-egokitzea.
     Egin Ice Cream Step 4.jpg
     April
     Shake it up. Astiro-astiro irabiatzen, masajea, eta astindu poltsak minutu hamabost hogei acerca da. Minutu kopurua In quart poltsa edukiekin solidoa izozki bihurtzen hasi behar du. Garrantzitsua da zuk eragin 'barruko poltsa edukiak nahasten dira, baina ez duzu beraz, oldarkorra izan duzula nahi' barruko poltsa lehertu edo moztu izotza. Bikoitza bagging honek aurrea hartu behar luke.
         Zure eskuak uncomfortably hotza bada, erabili eskuoihal edo zaharrak kamiseta batekin poltsak eduki horiek masajea zenuke; poltsak nahiko hotza eta irristakorra metatua bihur liteke kondentsazioa batera izango da.
         Demagun eskularruak erabiliz edo massaging goiko zigilua gainean edukiz eskuoihal edo oihal nahi izanez ez dago erabilgarri.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar