Minggu, 09 November 2014

Si për të bërë akullore

Si për të bërë akullore
Herën tjetër që ju keni nevojë për një krem fix akull, të bëjë atë vetë vend blesh atë! Making akullore është e lehtë, dhe kjo është një projekt i madh për të provoni me fëmijët. Shih Hapi 1 dhe më tej për të mësuar se si të krijoni një krem bazë të thjeshtë ose krem karamel dhe shtoni aromatizues dhe përzierje-ins për të bërë atë vetë tuaj. Ky artikull ofron udhëzime se si të bëjnë krem akull pa një krijues akullore, too!

1. Mix bazë tuaj. Është e lehtë për të bërë një shumëllojshmëri të gjerë flavors akullore duke filluar me vanilje të mirë bazë akullore. Krem me bazë akull krem është pak icier dhe të lehtë se krem karamel-bazuar akullore. Kjo recetë do të bëjnë një http://bukuinduk.com kuart të akullore, kështu dyfishtë atë në qoftë se ju doni më shumë. Mix përbërësit e mëposhtme në një tigan: [1]

     2 gota krem të rënda
     1 filxhan qumësht tërë
     Sheqer 2/3 filxhan
     1 lugë çaji vanilje ekstrakt
     Fakultativ: Shto pluhur 1/2 filxhan kakao për akullore me çokollatë [2]
2. Nxehtësiathe sheqer shkrin deri. Vendi tigan rreth ngrohjes mesme të lartë dhe të ngrohjes përzierje, vazhdimisht nxitje, derisa Plotësisht shkrin sheqer.
3. Chill frigoriferthe përzierjes. Hidh krem një bazë të dhënash http: //jualrpp.corg tas, mbuluar, dhe vendoseni në frigorifer të ftohet për një orë ose dy.
4. Freeze akullore në një krijues akullore. Hidh Bazën ftohtë krijues krem tuaj akull dhe ngrirja Segun udhëzimet e prodhuesit. Varësisht se çfarë lloji i akullore krijues keni,the procesi i ngrirjes mund të zgjasë një ose më shumë orë.
Metoda 2 e 5: Making akullore krem karamel-Bazuar

     një
     Mix bazë tuaj. Një krem karamel bazë është bërë me yolks vezë. Është creamier dhe të pasur-provë se bazë krem (Gjithashtu, pse Dyja përdorin krem të rënda). Krijon një krem karamel, bazuar në akull krem për gelato që është si, dhe ajo shije http://imsepnov.blogspot.com/ shijshme Me http://jualrpp.net Çdo lloj aromatizues apo mix-in. Për të bërë bazën, mundi në përbërësit e origjinale një tas:
         4 verdhat e vezëve
         Sheqer 1/2 filxhan
         Fakultativ: shtoni pluhur 1/2 filxhan kakao për çokollatë akullore
     shkurt
     Sillni 1 filxhan qumësht me një zierje butë. Mos le të valoj - vetëm të ngrohur atë rreth ngrohjes mesme deri edges fillojnë të flluskë.
     3
     Llokoçis qumësht të nxehtë përzierje vezë. Përdorni një lëvizje tel për lëvizje si ju ngadalë pour vazhdimisht http://imbogor.com qumështin përzierje vezë. Derdhje atë shumë shpejt mund të rezultojë në vezë të fërguara!
     prill
     Hidh përzierje përsëri tigan dhe ngrohjes atë. Llokoçis atë rreth ngrohjes ulët Vazhdimisht Deri nëthe përzierje trashet dhe vullnetit pallto e prapme të një lugë Kur ju të heqë atë nga tigan. Ajo duhet të marrë 8-10 minuta për të trash acerca, dhe në qoftë se ju kontrolloni temperaturën me një termometër duhet të lexoni 165 dhe 180 gradë Fahrenheit midis. Karamel [3] Kjo përzierje është thickened.
         Sigurohunithe përzierje nuk vlim. Http://photrot.com qoftë ai vlon ajo do të pritem dhe grumbull. Nëse kjo ndodh, pour atë në një blender dhe pure atë derisa ajo është e qetë përsëri.
     pesë
     Dridhura krem karamel. Hidh atë në një tas, mbuluar atë, dhe qetësohuni atë në frigorifer Deri Është Plotësisht cool.
     qershor
     Shto 1 filxhan krem të rënda dhe përzierje-ins. Mbaro bazën e të dhënave duke shtuar një filxhan krem të rënda dhe nxitje të mirë. Bazës së të dhënave juaj tani është gati për krem karamel krijues akullore! Para se të ngrijë atë, shtoni një filxhan ose më shumë Çdo përzierje-ins në vijim:
         2 teaspoons vanilje
         1 lugë çaji bajame ekstrakt
         1/2 lugë çaji mendër ekstrakt (për nenexhik çokollatë chip akullore http://divapendidikan.com)
         Feta luleshtrydhe, qershi, kumbulla ose pjeshkë
         Bar copëtuar çokollatë sheqeros bar ose
         patate të skuqura butterscotch
         Copëtuar kokosit thekur
         Gjalpë badiava ose gjalpë bajame
         pecans ëmbëlsuar
         fistikë copëtuar
     shtatë
     Ngrijnë akullore në një krijues akullore. Hidh përzierje ftohtë krijues krem tuaj akull dhe ngrirja atë Segun udhëzimet e prodhuesit.

Metoda 3 e 5: Making akullore Pa Maker Ice Cream

     një
     Bëni një bazë krem karamel Socket me preferuara mix-ins tuaj. Nëse ju don 't kanë një krijues akullore, ju mund të ngrijë krem tuaj akull frigorifer tuaj. Duke filluar me një krem karamel me bazë akullore do të ndihmojë tuaj akullore ngrirje http://rppkurikulum2013.com përfundoi me një butë, cilësi të qetë. Në qoftë se ju përdorni një themel krem vend të kësaj, krem juaj akull ka më shumë gjasa për të ngrirë të ngurta - ajo do të jetë më e akullt se butë.

Ngrijë atë në frigorifer

     Bëni Ice Cream Hapi 11.jpg
     një
     Ngrijnë akullore ne frigorifer. Vetëm pour atë në një, frigorifer, të sigurt enë të thellë dhe e vënë atë frigorifer. Çdo 45 minuta, të hapur frigorifer dhe llokoçis akullore fuqishëm. Kjo do të ndihmojë ngrijë ngadalë dhe të marrë një të butë, i butë cilësi vend ngrirjes një bllok solid prej akulli. Mbani nxitje akullore çdo 45 minuta deri sa ka ngrirë plotësisht. Kjo metodë merr 4-5 orë.
         Nëse ju pëlqen krem të butë akull, ju mund të hani akullore sa më shpejt që ajo ka arritur cilësi që ju pëlqen.
         Për më shumë tradicionale të stilit akullore, lethe akullore ngrijë gjatë natës pas nxitje juaj e fundit.TheDitën tjetër, ajo do të ketë ndonjë në dispozicion të ngjashëm me atë dyqan-bleu akullore cilësi.

Metoda 4 e 5: Përdorni një qese frigorifer http://ktsp2014.com

     Hapi 1.jpg bëjnë Ice Cream
     një
     Hidh krem karamel një qese database kuart-size. Sigurohuni që ajo është një qese guximshëm me një vulë të mirë.
     Hapi 2.jpg bëjnë Ice Cream
     shkurt
     Plotësoni një qese të madhe me akull dhe kripë. Merrni afërsisht dy litra akull grimcuar, nëse është e mundur, dhe vendin e saj një gallon-sized qese me kripë guri (Gjithashtu i njohur si kripë trashë). Idealisht,the qese gallon do të jetë afërsisht gjysmë plot me akull dhe kripë përzierje.
     Bëni Ice Cream Hapi 3.jpg
     tre
     Vendi mbyllur qese kuart-sized gallon-sized qese. Sigurohuni çanta të qëndrojnë mbyllur. A nuk do të lejojë përmbajtjet përzierje në çdo kohë më shumë. Nëse çanta nuk vulos sa duhet atë, vulose krye të dyja çanta siguruar që ata nuk hapni Gjatë lëkundje.
         Nëse ju dëshironi, ju mund të përdorni dy kanaçe në vend të dy qese frigorifer për të provoni këtë metodë. Get madhësive të ndryshme të kanaçe kafe dhe plotësonithe më të vogël http://dne.co.id Me bazë akullore. Plotësoni kanaçe të madhe me akull dhe kripë dhe shtatoritthe të vogla mund të brenda. Sigurohuni që keni të dy kanaçe kapak të shtrënguar-montim.
     Bëni Ice Cream Hapi 4.jpg
     prill
     Shkundur atë. Butësisht trazojnë, masazh, dhe shkundur qese për pesëmbëdhjetë te njëzet minuta acerca. këtë sasi të kohës përmbajtjen e qese kuart duhet të fillojë të kthehet në krem ngurta akull. Është e rëndësishme ju jeni përzierjen përmbajtjen e qese brendshme, por ju nuk doni të jetë aq agresive se ju ia plas qese brendshme apo të prerë atë në akull. Double-bagging duhet të parandaluar këtë.
         Nëse duart tuaja merrni rehat ftohtë, përdorni një peshqir ose një T-shirt të vjetër për të mbajtur çanta si ju masazh tyre; çanta do të jetë mjaft i ftohtë dhe të rrëshqitshëm me mund të bëhet trashje akumuluar.
         Konsideroni duke përdorur doreza, ndërsa massaging ose mbajnë mbi vulën e lartë nëse një peshqir apo leckë të doja nuk është në dispozicion.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar